Fotoalbum

Vrinsk

Rosie

BTR´S SKØNNE HESTE/PONYER 🙂 ¤ VRINSK:

- Farve: Rød/fluks  

- Shetlænder 

- Vallak

- 16 år

- 105 cm

OM VRINSK: Vrinsk kom til BTR i 2017, med det formål at skulle rides af de små elever. Vrinsk er en bestemt herre der ikke gør hvad som helst uden der lige ryger en tot græs med på vejen hvis man ikke er vågen. Han er sød, rar og god som dagen er lang. men også en stor drenge røv når han er på folden og leger med hans bedste ven Dut.


ROSIE:

- Irish Cob/ Tinker 

- Farve: Grå sort/ hvid broget

- Hoppe

- 23 år

- 146 cm

- Rosie er en stor 1. pony, og god som dagen er lang. Hun er det man kalder en pleaser og vil bare gøre det bedste for sin rytter. Hun kn stå på staldgangen i flere timer og bare blive hygget om. Rosie er staldens alders president. 

- Udlånt til BTR af Christina Kristensen 


MOUNTY:

- Islænder/shetlænder blanding

- Farve: Rød og hvid Broget

- Vallak

- 22 år

- 110 cm

- Mounty, er klubbens udbryder konge. Keder han sig, eller han syntes græsset er grønnere på den anden side, går han en tur. Mounty har været en skattet rideskole/lære hest i mange år nu og er det stadig. Han kan trods han alder stadig godt være fræk og stædig. På staldgangen kan Mounty falde i søvn af nydelse når han bliver striglet og nusset. 

- Udlånt til BTR af Louise Kristensen


MIDNIGHT SUPREMÈ/DUT:

- Pinto/araber blanding

- Farve: Rød og hvid broget

- Vallak

- 16 år

- 160 cm

- Dut som han kaldes i daglig tale, er en vallak der har været vel redet både i dressur og spring og derfor kan lære en del fra sig til de mindre øvede ryttere. Dog er han ikke en der egner sig til de helt uøvede, da han godt kan være lettere vågen, men altid styr bar. Dut elsker som alle de andre at blive nusset om på staldgangen, blive forkælet med en godbid i ny og næ.

- Udlånt til BTR af Louise Kristensen 


- Kommende skolehest:


PLAYING MUSTANG SALLY/SALLY:

- Irish Cob/ Tinker

- Farve: Sort med hvid

- Hoppe

- 5 år

- ca 153-155 cm

- Sally vil først indgå i lidt skole ridning medio september. I start vil det være 1 -2 gange om ugen. 

- Hun er roligheden selv, og cool over for alt. dog er hun stadig grøn og skal stadig lære en del. Hun er pt i tilridning v. berider og kommer hjem i start august hvor Christina skal have en chance for at lære hende at kende inden hun indgår i selve undervisningen.

- Lånes ud til ride timer af Christina Kristensen 


ÊCLIPSE:

- Oldenborger

- Farve: Sort

- Hoppe

- 9 år

- Ca. 160 cm +/-

- Êclipse er en dejlig hoppe, som vi har planer om skal indgå i undervisningen omkring samme tid som Sally, medio September, måske før. Hun skal lige rides op igen, da hun ikke har være i gang i et langt stykke tid. Hun er en skøn og rolig hoppe, med en utrolig dejlig blød gang. 

- Lånes ud til ride timer af Hirse og H.C